X. kup Franje Mikulina i V. kup za djecu DVD-a Ribnica.

Podijeli

6. srpnja 2024. godine održan je X. kup Franje Mikulina te V. kup za djecu DVD-a Ribnica. Natjecanje koje je organiziralo dobrovoljno vatrogasno društvo Ribnica održano je kod njihovog vatrogasnog doma.


V. kup za djecu DVD-a Ribnica

Tijekom jutarnjih sati na natjecanju za vatrogasni pomladak nastupilo je ukupno 25 ekipa. Najmlađi članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava uz veselje su nastupili na ovome natjecanju te ostvarili izvrsne rezultate. Na natjecanju su nastupila društva ne samo iz naše i ostalih hrvatskih vatrogasnih zajednica, već i ekipa DVD-a Bajmok iz Srbije.


X. kup Franje Mikulina

Natjecanje u brzom spajanju usisnog voda predviđeno za starije članove održano je u popodnevnim satima. Na natjecanju je nastupilo 20 ekipa, uključujući goste iz DVD-a Stara Moravica u Srbiji. U sklopu natjecanja održan je i superkup za mušku i žensku kategoriju.

Ponosni smo na to što su u A kategorijama pobjedu odnijela naša društva; DVD Velika Buna u muškoj, a DVD Ribnica u ženskoj konkurenciji. Ostale rezultate možete pogledati na kraju objave.


Ispred Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice natjecanju je prisustvovao i naš gradski zamjenik zapovjednika Boris Fabijančić.